rpg real

Bun venit pe Story of the palace.Este un forum rpg , dedicat seriei ,,Harry Potter" scrisa de J.K.Rowling.Fie ca abia va-ti inregistrat sau nu , speram sa va simtiti bine alaturi de noi si sa fiti activi.Vrem sa facem acest forum o comunitate mare , dar nu putem fara ajutorul vostru.Pentru orice nemultumire sau idee legata de imbunatatire este bine-venita , scrieti la sectiunea speciala daca aveti ceva de spus.In rest distractie placuta si spor la postat!

0 puncte
0 puncte
0 puncte
30 puncte

Administrators
Moderators

  Rules

  Distribuiţi
  avatar
  Allison Jane Carter
  Anul I
  Anul I

  Mesaje : 19
  Data de inscriere : 24/09/2011
  Reputatie : 0

  Rules

  Mesaj Scris de Allison Jane Carter la data de Mar Sept 27, 2011 11:11 am

  Regulile Story-of-the-palace
  (Registration)
  • 01.Atunci cand va inregistrati , personajul vostru trebuie sa aiba un PRENUME si NUME sau invers.Nu ai idei , poti lua de la Cannon list(dar anunta un admin sa stie ca acel personaj e luat)
   02.Daca se intampla sa gresesti numele personajului tau , nu iti face griji.Trimite un PM la unul dintre admini si va face modificarile de rigoare.
   03.Numarul clonelor nnu conteaza , dar nu uitati ca din moment ce va faceti un personaj fiti si activi pe toate conturile si va rog , anuntati unul dintre admini.
   04.Personajul tau nu trebie sa aiba o istorie lunga si tragica , sau sa provina dintro familie importanta , nu incercati sa dramatizati lucrurile ca sa pareti mai interesanti.Ce conteaza este prezentul nu trecutul.
   05.Nimeni nu e perfect , asa ca nu va faceti persoanjul genial , bun la toate , cu o voce superva si asa mai departe , pentru ca isi pierd originalitatea si cel mai important vor fi nenaturali.
   06.Atunci cand va alegeti un model , verificati mai intai face-claim-ul sa nu fie jucat de altcineva.Daca personajul vostru are 15 ani , incercati sa alegeti modelul pe masura.
   07.Daca nu sunteti activi timp de trei luni , atunci play-by-ul vostru o sa fie din nou liber , pentru cineva care chiar isi doreste acel model , dar nu il poate folosi.


  (In charcater)
  • 08.Fara limbaj de messenger/char in RP!Este extrem de neplacut si greu de descifrat , mai ales cand este vorba de un text mai lung.Oricine face greseli de ortografie , dar va rog fiti mai atenti.
   09.Fara PP(power play)!Asupra personajului vostru aveti un control total , dar asupra celorlalti nu.
   10.Forumul este deschis pentru oricine e doritor de RP , am pretentia sa scrieti patru(4)randuri(nu ma puneti sa le numar randurile).Puteti descrie infatisarea , gandurile , parerile si orice altceva vreti , pentru un topic cat mai limpede si inteles.
   !Pentru numarul de randuri voi sanctiona.
   11.Aveti voie cu , cuvinte neortodoxe , dar nu exagerati va rog .De asemenea daca doriti un topic privat , precizati la inceputul topicului sau la descriere , astfel incat cei ce citesc sa stie si daca e nevoie puneti si +18.


  (Out of character)
  • 12.Fara respcet nu ajungem nici unde.Fara certuri va rugam.Orice conflict poate fi rezolvat prin cale ambiala , asa ca va rog rezolvati problema prin PM, dar daca nu se poate contactati unul dintre admini.Daca aveti o nelamurite sau sugestie , este un topic special pentru acest lucru.
   13.Reclamele la alte forumuri sau bloguri se fac in sectiunea rezervata pentru acest lucru , nu umpleti chat-boxul sau alte pagini de pe forum cu ele.


  (Graphics)
  • 14.Fara avataruri , semnaturi sau grafice cu continut (insemne) rasiste , pornografice sau altele de asemenea.
   15.Dimensiunea maxima pentru avatar este de 200X200.Unde trebuie sa fie poza cu personajul vostru.
   16.Nu exista o dimensiune maxima pentru semnaturi , dar aveti totusi grija nu deformati paginile forumului va rog.


  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Va rugam sa mai verificati acest topic , deoarece pot fi adaugate reguli noi.
  Nota:Pentru fiecare regula veti fi sanctionati sau avertizati , mai ales pentru cea de randuri.

   Acum este: Joi Ian 17, 2019 6:08 am